هل ده يسبب عقم لي او اعمل ايه وده سببه اي وحيمنعني من الخلفه

icon 5 ديسمبر 2022
عندي الم في الخصية بس مش جامد هو متوسط او تحت المتوسط بحس بيه اكتر وانا قاعد هو بقاله فتره طويله اوي يعني مثلا بتاع سنه او اكتر بيكون في الخصيتين واكتر في اليسري واحيانا لما احس بالم في الخصيه احس ساعات ان في الم في بعض من أجزاء رجلي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ليش تنتظر سنه روح اطبيب يكشف عليك ويعرف سبب الالم تحتاج تنشاف بالعيادة العقم ما له علاقة ان شاء الله بس بسبب تاخيرك وسكوتك ممكن انك فاقمت مشكلتك