حصوة بالحالب الم وانتفاخ في الكلي

icon 13 نوفمبر 2021
عندي الم ف اسفل جنبي وبعد الاشعه والفحص اتضح انه عندي حصوه بالحالب ف اخره ، مستمر علي كورس العلاج لكن هناك خلل في خروج السائل المنوي ده عرض طبيعي ام لا وهل هناك خطوره للحصوه

الملفات المرفقة:

a5f7971f-6975-440d-b407-a5ebc3a14410 ec0535a6-92e7-48f3-aed3-cb6fd7427b8a

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عبدالرحمن محمد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
لو العلاج عبارة عن alpha blocker فطبيعي زي Tamsulin ده عرض طبيعي وبمجرد الانتهاء من العلاج كل شئ هيرجع طبيعي النقطة التانية لازم تشرب كميات وفيرة من المياة والسوائل والحركة الكثيرة ليسمح بنزول الحصوة