طب لو سمحت لو فيه خلل فى وظائف الكلى وكمان احتمال كبير وجود حصوات هل ده يؤدى لوقف عمل الكليه نهائى او فشل لاقدر الله

icon 4 فبراير 2016
طب لو سمحت لو فيه خلل فى وظائف الكلى وكمان احتمال كبير وجود حصوات هل ده يؤدى لوقف عمل الكليه نهائى او فشل لاقدر الله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يجب التاكد من وظائف الكلى وكذلك التاكد من وجود او عدم وجود حصوات......