عملت اشعه على البطن والحوض وال قال ان كان فى حصوه على الكلى اليمنى وال

icon 17 نوفمبر 2009
عملت اشعه على البطن والحوض والدكتور قال ان كان فى حصوه على الكلى اليمنى واليسرى بس اتحركت وهى دلوقتى فى الحالب الكلام ده من 20يوم وحتى الان لم تنزل رغم الادويه والاشعه برده قالت فى الاتهاب فى المثانه والدكتور كتبلى دواء بس مش عايز اجيبه حاسس انه مش هيعمل حاجه برده لو فى دواء مجر ب ممكن تنصحونى به للحصوه والاتهاب المثانه وجزاكم الله كل خير

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
20 عشرون يوما كفايه اذ يجب متابعة الحاله ومعرفة مدى تاثير هذه الحصوات على عمل الكليتين عن طريق عمل فحص دم لوظائف الكلى وكذلك عمل صوره ملونه او على الاقل سونار للجهاز البولي الادويه لا يمكن وصفها دون معرفة وضع الكليه ومشاهدة فجص البول لكن بالاجمال هنالك ضرورة لشرب السوائل بكثره خلال هذه الفتره