خطيبي اتخبط ف الدرج ف العضو بتاعه ونزل حبه دم بس لسه في الم دا معناه ايه وفي مشكله او لا

icon 13 أكتوبر 2018
خطيبي اتخبط ف الدرج ف العضو بتاعه ونزل حبه دم بس لسه في الم دا معناه ايه وفي مشكله او لا

إجابات الأطباء على السؤال

سلامة خطيبك. الالم عادة سيختفي بعد ايام . اذا استمر الالم او استمر خروج الدم فلا بد من استشارة اخصائي وعمل اشعة ملونة لمجرى البول . في رايي انه لن يحتاج لذلك وكل ما اصابه هو رضة قوية ، ابعديه عن مواقع الاثارة الجنسية . مع تمنياتي بالشفاء العاجل وحياة زوجية سعيدة.

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

سلامة خطيبك. الالم عادة سيختفي بعد ايام . اذا استمر الالم او استمر خروج الدم فلا بد من استشارة اخصائي وعمل اشعة ملونة لمجرى البول . في رايي انه لن يحتاج لذلك وكل ما اصابه هو رضة قوية ، ابعديه عن مواقع الاثارة الجنسية . مع تمنياتي بالشفاء العاجل وحياة زوجية سعيدة.