شاب23سنة باخد دوستنيكس نص قرص كل 10 ايام بيتظبط ..علما ان البرولاكتين بيرتفع من غير علاج ل30 لايوجد ورم الغدة النخامية هل الجرعات ممكن تسبب مشاكل بعد كدا واكمل بنفس الجرعة !

icon 30 مارس 2019
شاب23سنة باخد دوستنيكس نص قرص كل 10 ايام بيتظبط ..علما ان البرولاكتين بيرتفع من غير علاج ل30 لايوجد ورم الغدة النخامية هل الجرعات ممكن تسبب مشاكل بعد كدا واكمل بنفس الجرعة !

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هذه جرعة صغيرة ولا تؤدي الى اي مشاكل . ،لكن الافضل ان تتابع مع اخصائي الغدد.