قراءه تحليل السائل المنوي

icon 30 ديسمبر 2022
قمت بعمل تحليل السائل المنوي اليوم و الدكتور قالي كل حاجه طبيعيه لكن انا لقيت الحركه قليله التقرير و لما سالته انا محتاج دوا او ازاي ازودها قالي مش محتاج اي حاجه انا مش بدي دوا الا اذا كانت النسبه اقل من ٢٠٪؜ فانا حالا عندي كام سؤال هل ممكن يحصل حمل طبيعي كده و هل في دواء لمعالجه قله الحركه

الملفات المرفقة:

465F8B78-F6FB-49F7-8891-542D24FA9734 BC3D83EB-1836-4724-80E2-1C729B4E2E7A

إجابات الأطباء على السؤال

د. حازم محمد علي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
الابتعاد عن التدخين ان وجد ممارسة الرياضة بانتظام اخدذ بعض الفيتامينات المساعدة لتغذية الحيوانات المنوية زي الزنك والكارنتين ومضادات الاكسدة ومفيش مشكلة في التحليل