أنا لاحظت أن كميه المني صغيرة مش كبيرة زي الأول مع لزوجة قليله بردوا مع العلم مش مفرط ف عمل العادة السريه وامارس الرياضه بشكل كويس .. ايه السبب وايه الحل ف المشكلة دي

icon 26 أكتوبر 2017
أنا لاحظت أن كميه المني صغيرة مش كبيرة زي الأول مع لزوجة قليله بردوا مع العلم مش مفرط ف عمل العادة السريه وامارس الرياضه بشكل كويس .. ايه السبب وايه الحل ف المشكلة دي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ربما تكون الامور طبيعية اعمل تحليل مخبري للسائل المنوي للاطمئنان