انا عندى غير متزوج حصلتلى حاجة غريبة وانا بمارس العادة السرية مرتين ور

icon 12 مارس 2013
السلام عليكم انا شاب عندى 22 سنة غير متزوج حصلتلى حاجة غريبة وانا بمارس العادة السرية مرتين ورا وبعض وهو ان القضيب فقد انتصابه اثناء القذف وحجمه صغر جدا وبقى عندى برود جنسى ومكنش فيه انتصاب خالص وروحت كشفت الدكتور قالى دى حالة نفسية او توتر وكشفت عند دكتور جراحة وقالى انى كويس ودلوقتى بيحصل انتصاب خفيف وانا نايم ولكن القضيب واخد جمب خالص وحاسس انه ملفوف ومش عارف اعمل ايه مع العلم انى انى احتلمت مرتين ومش عارف اعمل ايه ؟ ياترى هرجع زى الاول تانى ولا لا ؟ ولو حبيت اكشف اروح لدكتور تخصص ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا داعي للقلق، الحالة عابر، وتحصل في أحسن العائلات، عليك ممارسة الرياضة يومياً، والاهتمام بالتغذية المتوازنة،والأفضل تخفيف أو ترك العادة السرية، أما الاحتلام فلا يشكل مشكلة، وكل حاجة حترجع زي ما كانت، وأنت لسة شباب!
الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا داعي للقلق، الحالة عابر، وتحصل في أحسن العائلات، عليك ممارسة الرياضة يومياً، والاهتمام بالتغذية المتوازنة،والأفضل تخفيف أو ترك العادة السرية، أما الاحتلام فلا يشكل مشكلة، وكل حاجة حترجع زي ما كانت، وأنت لسة شباب!