انا كنت استخدم زولوريك لحمض البول وباستخدم للشحوم روزوفا وانا الان بال

icon 29 فبراير 2016
انا كنت استخدم زولوريك 300 لحمض البول وباستخدم للشحوم روزوفا 20 وانا الان بالمانيا لو سمحتو عايز اسمائهم بالالماني او بالانكليزي عشان اشتريهم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
زولوريك هو الاسم التجاري ل Allourinol أما روزرفاس فاعتقد انه احد الادوية من مجموعة ال Statins مثل Lipitor أو Zocor