انا عندى مشكلة انى كل مااخرج من البيت اخاف جدا من انى احتاج ادخل الحمام وخصوصا لو المكان مفيهوس حمام وبخاف جدا اسافر . وممكن اسم دوا لانى مسافرة قريب وخايفة من كده . شكرا جدا

icon 14 مايو 2019
انا عندى مشكلة انى كل مااخرج من البيت اخاف جدا من انى احتاج ادخل الحمام وخصوصا لو المكان مفيهوس حمام وبخاف جدا اسافر . وممكن اسم دوا لانى مسافرة قريب وخايفة من كده . شكرا جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
انت عندك مثانة نشطة . عليك اولا بعمل تحليل للبول . اذا هناك التهاب يعالج بالمضاد المناسب . تاكدي من استبعاد مرض السكري . اذا كل التحاليل سليمة فهناك ادوية مهدئة للمثانة ويمكنك استخدامها الان او اثناء السفر مثل Vesicare ااو Detrusitol او Ditropan