بسم الرحمن الرحيم السام انا عندى مشكلة انا بحس بالم فى فتحت القضيب هو

icon 29 يناير 2013
بسم الله الرحمن الرحيم السام عليكم .. انا عندى مشكلة انا بحس بالم فى فتحت القضيب هو الم غير مستمر لكن يأتى و يروح على فترات .. كما انى احس بالم شديد منذ اكثر من سنتين فى الجزء بين فتحة الشرج و الخصيتين هذا الالم يجلنى اتجنن او اتشنج عاوز اوصل لحضرتكم الصورة بمعنى اصح اتلبش بالمصري .. انا خجول جدا بصراحة وقلق على نفسي و عاوز اروح لدكتور بس مش عارف هوصفه له ازاي ؟!!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
هل تمارس العادة السرية وهل تمارسها بكثرة اذا اردت يمكنك مراسلتي على عنواني البريدي