الم الخصية اليمني مع الفخذ واسفل البطن

icon 1 مارس 2021
الايام دي كنت منتظم في الرياضة يوميا وكنت بلعب تمرين اسمه كيجل بطريقة نوعا ما خاطئة وبزيادة عدد التمرين فجأة لقيت ألم شديد ناحية الخصية اليمني بيمتد الفخذ والألم بيزيد لما بعمل اي مجهود او لما بقف . الألم عندي مزعج وماثر علي حياتي اليومية و بعد فحص الدوبلر قالي مافيش دوالي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عبدالرحمن محمد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
طالما مفيش اي مشكله في دوبلر الخصيتين يرجى لبس كيس رافع للخصية أثناء التمارين والوقوف لفترة طويلة