استشاره وهيا انني بعد التبول ف البدايه كنت بحس بان في بول او نقاط بسيطه هتنزل لوحدها وبعد كده تطور الامر وبقيت محتاج ادخل الحمام علي فترات قريبه جدا او الاحساس الشديد بالتبول

icon 26 مارس 2019
استشاره وهيا انني بعد التبول ف البدايه كنت بحس بان في بول او نقاط بسيطه هتنزل لوحدها وبعد كده تطور الامر وبقيت محتاج ادخل الحمام علي فترات قريبه جدا او الاحساس الشديد بالتبول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
قد يكون عندك التهاب في البول او التهاب في البروستاتا . عليك بعمل فحص بول ، ثم فحص بروستاتا عند اخصائي .