صداع نصفي شديد بسبب التعرض لتيارات الهواء بيكون في نص الوجه الايسر

icon 2 أغسطس 2022
وانا كشفت عند دكتور عيون مرتين قالولي ان عيني مفيهاش حاجه ودا لاني بحس بوجع شويد في عيني برضو ودكتور أنف وأذن قالي دا العصب الخامس ودكتور مخ واعصاب قالي دا صداع نصفي وعملت اشاعه مقطعيه والدكتور قالي دا بسبب عرق ضعيف ف الوجه بس ما اداني علاج ليه العلاج كان كله للصداع النصفي ومفيش اي حاجه جايبه حل

إجابات الأطباء على السؤال

د. اكرم بن يونس الشاعري
طب عيون
مرحبا تحتاج الكشف عند طبيب باطني تخصص امراض عصبية .