انا عيني اليسري فيها كسل ناقصه درجه روحت ل عيون قالي لازمك زرع عدس فهل

icon 8 يوليو 2018
انا عيني اليسري فيها كسل ناقصه 14درجه روحت لدكتور عيون قالي لازمك زرع عدس فهل هو ده علاجه فعلا ولا ممكن يكون في حاجه تانيه

إجابات الأطباء على السؤال

د. رولا محمد الرفاعي
طب عيون
الكسل لا يعالج بالعدسة بعد عمر ١٠ سنوات، العدسة قد تغني عن النظارات ولكن النظر بعد العملية لن يتجاوز قوته بالنظارات قبل العملية