طفل عمره 35 يوم اول ولادة كان بالحاضنه بسبب الرئة

icon 12 يناير 2022
السلام عليكم يرضع صناعي اموره طيبه لكن مرات الاوكسجين ينزل عنده لل 80 ومرات طبيعي 99 شافه الطبيب قال القلب والرئه سليمات ما هو سبب نقص الأوكسجين

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخي الكريم اسباب نقص الاكسجين في حديثي الولادة كثيرةكونه كان في المحسن لبعض الوقت يبقي كان فيه مشكله صحيه ممكن تكون حاجه عارضه وممكن يكون حاجه كبيرة وطالما أنه في طبيب شافه وقاللك كويس يبقي انتي قلقانه ليه الا اذا كان هذا النقص مستمر حتي الآن فأرجو عرضه علي طبيب اطفال والله اعلم والمستعان

د. هشام علي
طب أطفال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخي الكريم اسباب نقص الاكسجين في حديثي الولادة كثيرةكونه كان في المحسن لبعض الوقت يبقي كان فيه مشكله صحيه ممكن تكون حاجه عارضه وممكن يكون حاجه كبيرة وطالما أنه في طبيب شافه وقاللك كويس يبقي انتي قلقانه ليه الا اذا كان هذا النقص مستمر حتي الآن فأرجو عرضه علي طبيب اطفال والله اعلم والمستعان