ابني يتعلم السير من اسبوع سقط علي مقدمةرأسه وتكرر السقوط في اليوم التاني في نفس المكان وحصل انتفاخ لونو كبدي في مكان الاصابه وحاليا سقط علي نفس المكان واتورمت تاني هل هذا خطر

icon 10 مارس 2019
ابني يتعلم السير من اسبوع سقط علي مقدمةرأسه وتكرر السقوط في اليوم التاني في نفس المكان وحصل انتفاخ لونو كبدي في مكان الاصابه وحاليا سقط علي نفس المكان واتورمت تاني هل هذا خطر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد سامي الكتري
طب أطفال
حاولي وضعه في أماكن محميه او مبطنه الكدمات الخارجيه تزول مع الوقت لكن الخوف من حدوث نزول داخليه لا سمح الله وهنا يراقب وجود الترجيع الازرقاق الحركات غير الطبيعيه او التشنج