لو سمحت كنت بسال ع جلسة تنفس لطفل عمره سنه

icon 4 يناير 2022
هو المفروض كانت 1 سم اتروفنت مع 2 سم محلول ملح بس انا نسيت احط محلول الملح كان استنشق نص سم وبعدها زودت ال2سم وكمل الجلسة هل كدا ف خطورة عليه

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخي الفاضل باذن الله gh مشكله ولكن التنسيق وضع المحلول لانه يساعد أن البخار يكون بنسبه كبيره حتي يستطيع الدواء الوصول الرئه والله الشافي والله اعلم والمستعان

د. هشام علي
طب أطفال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته اخي الفاضل باذن الله gh مشكله ولكن التنسيق وضع المحلول لانه يساعد أن البخار يكون بنسبه كبيره حتي يستطيع الدواء الوصول الرئه والله الشافي والله اعلم والمستعان