الحليب الصناعي للرضيع

icon 28 ديسمبر 2021
بنتي عمرها ثلاث شهور و نص حضرتلها بيبرونة 60 مل و حطيت مكيال زائد بالغلط يعني حطيت 3 ملاعق في 60 مل هل راح يضرها بليز طمنوني

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبير الدسوقى
طب أطفال
اولا لييه رضاعه صناعى مفيش احسن وافضل من الرضاعه الطبيعيه والغلطه اللى حصلت هى حصلت مره واحده ولا اى حاجه بس ياريت نفكر كويس جدا اننا نرضع طبيعى لان الرضاعه الطبيعيه كنز لا يعوض ولو اضطرينا نعطى صناعى نركز فقط واحنا بنحضر الرضعه ودمتم بالف خير وصحه وسلامه
طاقم الطبي
ماراح يضرها لكن لا تكررها مرات اخري