لو سمحت انا في عنده سنين و معندوش القدره على القراءه والكتابة وبينسى ب

icon 5 سبتمبر 2015
لو سمحت انا ابني في عنده 8 سنين و معندوش القدره على القراءه والكتابة وبينسى بسرعة جدا مع انه ذكي جدا في الالعاب الاكترونيه وعنده استجابة سريعه ليها وحاولت معاه ومفيش فايده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
قد يكون يعاني من التشتت و فرط الحركة يحتاج الى تقييم من قبل طبيب اعصاب