لديه قصر في اليدين والقدمين عمره سنتين ونصف وهو بطول طفل بعمر والتحالي

icon 27 يوليو 2016
السلام عليكم ابني لديه قصر في اليدين والقدمين عمره سنتين ونصف وهو بطول طفل بعمر سنه والتحاليل كلها سليمه علما انه يعاني من التهاب قصبات وفقر دم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ....... الفيصل في التشخيص ( هل هو قصير القامة أم لا ؟ و هل السبب مرضي أم لا ؟ ) هو الفحص الدقيق لدي أخصاءي نمو الأطفال ،،،،،،،،،،،،،،،،،
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
اسباب قصر القامة عديدة..لابد من المتبعة مع اخصائي الاطفال.سلامته

تعليقات الزائرين

Hayam Mostafa Hayam Mostafa

ابني ايده ورجله قصيرين وهوقصير القامه مع العلم مفيش حد من عيلة الاب والام كدة دكتور اللي كنت متابعه معاه في الحمل قالي ممكن العلاج اللي كان بيكتبهولي جاب معايا نتيجه عكسية هو ممكن العلاج يعمل تشوة العظام

icon 27 يناير 2024