ابني طالعلو غدد لمفاوية

icon 31 مايو 2023
ابني قبل شهر كان مريض التهاب اللوزتين وطلعلو غدد لمفاوية برقبتو عدد ٣ ورا ذانو وحده اخد مضاد حيوي بس لسه ما راحو عمرو سنتين عملو الو فحص cbc حكو تمام وحكولي اكتر من دكتور السبب الالتهاب هل يجب مراجعة المشفى وهل خطيره

إجابات الأطباء على السؤال

د. اميمة الزاهر
طب أطفال
اذا استمرت او ازدادت في الحجم او اصبحت مؤلمة او معها حرارة لابد من مراجعة الطبيب

تعليقات الزائرين

ع ع

السلام عليكم لو سمحت انا ابني عمره 3سنوات وسخن وعنده فطريات في فمه وحراره وبديله سيتال شراب مع لبوس دولفين بالتبادل كل 6 ساعات وبديله مضاد حيوي زيثرون كل 24 ساعه هل ينفع اديله معاه ماكسيلاز شراب؟

icon 6 يونيو 2023