ماذا افعل كي يرغب في الرضاعه من جديد

icon 1 أكتوبر 2022
طفلي عمره سبعة اشهر منذ بداية الشهر الخامس لايرغب في الرضاعه يبتعد فورا .ومنذ شهر لم اعد ارضعه والان أشعر بأني مقصرة ولكن لا اعلم كيف ارغبه في الرضاعه

إجابات الأطباء على السؤال

أولاً أول حاجة لازم يكون في لبن في صدرك كويس حاولي ان انت تشربي مية كتير واذا مكنش في لبن خدي في زي حاجة زي جيلي كدا اسمها بريستو تاخدي وحدة كل يوم وبعدين حاولي ان انت تجوعيه شوية وتديله بالليل بالذات وهو نايم ممكن في الأول يعني بالليل وهو نايم مش هيكون واخد باله أوي * الأول تعصري صدرك كدا في بؤه وأول ما يبتدي يبلع تحطي صدرك في بؤه وهو نايم ولما حيبتدي ياخد وهو نايم ممكن الصبح ان شاء الله يبقى كل فترة والتانية تديله بس أهم حاجة وهو نايم بالليل لأن هو دلوقتي ابتدا ياكل فممكن الصبح ما يبقاش بياخد كتير يعني

د. عزة الجابرى
طب أطفال

أولاً أول حاجة لازم يكون في لبن في صدرك كويس حاولي ان انت تشربي مية كتير واذا مكنش في لبن خدي في زي حاجة زي جيلي كدا اسمها بريستو تاخدي وحدة كل يوم وبعدين حاولي ان انت تجوعيه شوية وتديله بالليل بالذات وهو نايم ممكن في الأول يعني بالليل وهو نايم مش هيكون واخد باله أوي * الأول تعصري صدرك كدا في بؤه وأول ما يبتدي يبلع تحطي صدرك في بؤه وهو نايم ولما حيبتدي ياخد وهو نايم ممكن الصبح ان شاء الله يبقى كل فترة والتانية تديله بس أهم حاجة وهو نايم بالليل لأن هو دلوقتي ابتدا ياكل فممكن الصبح ما يبقاش بياخد كتير يعني