المغص الشديد مع البكاء اثناء النوم ليلا

icon 22 يوليو 2020
عمر ابني ٥ شهر يرضع طبيعي ادخلت الاكل في تغذيته اعطيته مهروس الرز ثم الجزر والبزاليا والبطاطس والموز والكمثرى لمرة واحد بمعدل ملعقتي كوب في اليوم يعاني من المغص ليلا يقوم بالبكاء الشديد اثناء نومه في كل ساعة او ٢ تقريبا ما السبب تغير لون برازه الى لون مائل الى البني الفاتح مع وجود شعيرات سوداء

إجابات الأطباء على السؤال

د. لمياء حسن حسن
طب أطفال
راجعى الاكل مره اخرى ممكن يكون فى تحسس من حاجه معينه ارجعى تانى من الأول بإدخال حاجه واحده وشوفى مين بيتعبه هل فيه اسهال طفح جلدى