كدمات الجسم في جسم بنتي

icon 15 مايو 2021
بنتي عمرها٩سنوات وجسمها نحيف كل فترة تطلع لها كدمات في اماكن متفرقة في الجسم مثل الموجودة في الصورة ولايوجد بها الم تجلس فتره وتروح بالتدريج ايش ممكن اعمل

الملفات المرفقة:

B15B55C4-4811-40EE-A25A-DCD4DAB4AB52

إجابات الأطباء على السؤال

د. شيماء صلاح
الغدد الصماء
مبدأيا اعملي صورة دم كاملة لنطمئن علي عدد الصفائح الدموية والحقي عن تاريخ في العيلة لأمراض نزف أو كدمات مماثلة وهل البنت تنزف من أي مكان خصوصا بعد الجروح؟