تسلخات عند الاطفال مكان الحفاض

icon 10 يناير 2022
بنتي عمرها شهرين عندها تسلخات شديدة بسب الحفاض ممكن اعرف اعالجها ازاي جربت كريمات كتيرة وماجبتش نتيجة

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته أختي الكريمة إذا ممكن تصويرها وتبعتيها أو لو مش ممكن هاتي مومنتا كريم مع ريفي تو كريم وميبو كريم تاخدي من التلاته طبقه صغيره  طبقه بسيطه كل ٨ ساعات مع مراعاة عدم  ترك البراز أو البول فترة طويله عدم حك الجلد بمنشفه عدم استخدام المناديل المبلله والله اعلم و المستعان

د. هشام علي
طب أطفال

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته أختي الكريمة إذا ممكن تصويرها وتبعتيها أو لو مش ممكن هاتي مومنتا كريم مع ريفي تو كريم وميبو كريم تاخدي من التلاته طبقه صغيره  طبقه بسيطه كل ٨ ساعات مع مراعاة عدم  ترك البراز أو البول فترة طويله عدم حك الجلد بمنشفه عدم استخدام المناديل المبلله والله اعلم و المستعان

تعليقات الزائرين

اسماء علي اسماء علي

السلام عليكم أنا بنتي عندها التهابات مكان الحفاضه شديد جدا بقلها في حدود شهرين وهيا عمرها سنه ونص

icon 24 مايو 2023