طب اطفال بنتي الصغيرة

icon 22 يونيو 2023
السلام عليكم. بنتي عمرها سنتين و نصف الاحظ عليها تقوم بنفس حركات العاده السريه مع الالعاب بالاخص كيف اتصرف وهل يوجد ضرر عليها

إجابات الأطباء على السؤال

د. عمر سامي
طب أطفال
عند وجود هذه الملاحظة حاولي صرف انتباهها بشيء آخر ، مع تجنب الضرب او العنف لانه قد يؤدي لنتيجة عكسية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بنتى سنتين ونص وبتعمل حاجه غربيه من النص الى تحت من قدام تتصرف كانها بتعمل العاده مو عارفه اعمل ايه اتصرفت معاها بكل الطرق برضو مش تبطل تعملها

icon 1 مارس 2024