تحليل crp لبنتى مولودة فى ١٩ يونيو ٢٠٢٢

icon 27 يونيو 2022
بنتى اتولدت اول التاسع واتحجزت فى الحضانة لصعوبة فى التنفس وعند عمل تحليل crp كان ١٠ وبعد ثلاثة أيام اعيد التحليل كان ١٢ فهل فى هذا خطورة وهل استطيع إخراجها من الحضانه ام انتظر

إجابات الأطباء على السؤال

الف سلامه عليها وحمدا لله على سلامتك سيبيها بالحضانه لحين استقرار التنفس ولحين نتيجه CRP يكون سلبى

د. عبير الدسوقى
طب أطفال

الف سلامه عليها وحمدا لله على سلامتك سيبيها بالحضانه لحين استقرار التنفس ولحين نتيجه CRP يكون سلبى

د. محمود رشاد محمد
طب أطفال
اطمني النسبة مش عالية قوي سيبيها في الحضانة لاستكمال العلاج