بنتي عندها الصفرا وهيا دلوقتي عمرها اسبوع

icon 2 أغسطس 2023
أنا والده ليا أسبوع وبمر بظروف الله العالم بيها وبنتي عندها الصفرا وهيا دلوقتي عندها أسبوع والزعل غلط وأنا مش عارفه اعمل ايه في رعايتها والصفرا مش بتقل وكل دكتور يكتب محلول غير التاني ممكن حل

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن العنزي
طب عام
عرضيها لاشعة الشمس بعد العصر اذا الجو يساعد وما فيه حر على ضوء الغروب او الشروق ومعاه للاسبوع الثالث بعد الولادة وان شاء الله طبيعي لو استمر يحتاج يروح للعيادة طبيب اطفال حديثي ولادة
د. ضياء جنيد
طب أطفال
لازم فحص وتحاليل فورا باقرب مشفى حكومي