طفلي عمره سنه و 8 اشهر عنده البهاق

icon 12 أكتوبر 2022
ابنتي عمرها سنه و 8 اشهر ضهر عندها مرض البهاق بعمر 6 اشهر وبدء في الانتشار وراجعت 2 اطباء ولكن اعطوها عصاره فتيليز وتاكرس ولكن ما اعطت نتيجه ماهي النصيحه برائيكم

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم هو فعلاً البهاق لسه ما لقوا له علاج هو لغاية دلوقتي بس هو التذكر لما ست كويسه لان هو بيبقى عندها ضعف في انتاج صبغة الميلانين هو لسه ما له علاج لكن في ناس برضه بتعمل بالليزر ممكن تروحي عند حد بقى ليزر وتجميل وتعملي ليزر مع التكرار ليه ماستوتش انشاء الله.

د. عزة الجابرى
طب أطفال

السلام عليكم هو فعلاً البهاق لسه ما لقوا له علاج هو لغاية دلوقتي بس هو التذكر لما ست كويسه لان هو بيبقى عندها ضعف في انتاج صبغة الميلانين هو لسه ما له علاج لكن في ناس برضه بتعمل بالليزر ممكن تروحي عند حد بقى ليزر وتجميل وتعملي ليزر مع التكرار ليه ماستوتش انشاء الله.