ابنتي عمرها سنتين وشهروكانت من يومين عندها سخونه ولوز والتهاب بسيط في الاذن وبلغم والمستشفى اعطاها Augmentin بس اليوم طلعتلها رائحه كريييهه في الانف وانفها طبعا لايوجد فيه اي عامل خارجي فماالسبب ومالعلاج وهل فيه قطره لها الشي ؟

icon 17 يونيو 2014
ابنتي عمرها سنتين وشهروكانت من يومين عندها سخونه ولوز والتهاب بسيط في الاذن وبلغم والمستشفى اعطاها Augmentin بس اليوم طلعتلها رائحه كريييهه في الانف وانفها طبعا لايوجد فيه اي عامل خارجي فماالسبب ومالعلاج وهل فيه قطره لها الشي ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اكملي العلاج لان الالتهاب ممكن ان يُصدر رائحة كريهة