تاخير تبديل الاسنان اللبنيه

icon 29 ديسمبر 2022
بنتي 7 سنين و لحد دلوقتي مبدلتش غير سنتين تحت مع العلم ظهرت الاسنان الدائمة اولا خلف الاسنان اللبنيه ولم تقع بمفردها اضريت اروح لدكتور الاسنان عشان يخلع الاسنان القديمه هل عدم تبديل الاسنان لحد دلوقتي مشكله ام لا ولحد سن كام ابدا اقلق

إجابات الأطباء على السؤال

د. علاء ناصر لطفي
طب اسنان
اختي الكريمة الامر طبيعي .... الاسنان الامامية في الغالب تبدأ بالتبديل من ٧ الى ٨ سنوات ..... فلا داعي للقلق