رجاء حد يساعدني انا كان في وشي حبوب فا في حد نصحني اني احط علي الحبيه فص من ااثوم في فعلت ذلك تاني بوم لاقيت وشي كانه محروق ب شي سخون ياااارت حد يقول اعمل اي؟ مش عاوز يبقي يسيب اثار في وشي رجاء

icon 27 يونيو 2015
رجاء حد يساعدني انا كان في وشي حبوب فا في حد نصحني اني احط علي الحبيه فص من ااثوم في فعلت ذلك تاني بوم لاقيت وشي كانه محروق ب شي سخون ياااارت حد يقول اعمل اي؟ مش عاوز يبقي يسيب اثار في وشي رجاء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جلاء عبدالله التلمس
جراحة تجميلية
قم بوضع كريم مثل البيبانثين وانشاء الله سيختفي الاثر.في البداية يبقى بعض الاثار لفتره ثم تختفي