يا جماعة عاوز حل اكيد للشقوق الي في فتحة البول عندي الي عمقها مل وهل م

icon 30 يونيو 2015
يا جماعة عاوز حل اكيد للشقوق الي في فتحة البول عندي الي عمقها 3-2 مل وهل محتاجة جراحة افيدوني بحل اكيدد وللمعلومة ان الشقوق دي من اشهر وهيه مش ملتهبة ولا فيها دم وهل ممكن تزيد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الغالب أنه لا تحتاج لجراحة، كما أن الغالب أنها تحتاج لمراهم كورتيزونية، ولكن لا بد من التشخيص الدقيق والفحص الطبي، راجع اختصاصي أمراض جلدية.