هل خطيبى مصاب بالايدز انا مخطوبة ومكتوب كتابى خطيبى صارحنى انه كان بيعرف ستات ويمارس معاهم جنس واخر مرة كانت من سنتين انا مرعوبة من انه يكون عنده ايدز او زهرى واتعدى منه اعمل ايه قلت له يحلل قال لى كل شوية بيتبرع بدمه واكيدبيحللوا الدم ده عند التبرع يعنى لو فيه حاجة كانوا قالوا له بس طبعا انا مش مقتنعة بكدا وخايفة ع نفسى منه اووووى اعرف ازاى لو عنده ايدز ام لا

icon 1 أغسطس 2012
هل خطيبى مصاب بالايدز انا مخطوبة ومكتوب كتابى خطيبى صارحنى انه كان بيعرف ستات ويمارس معاهم جنس واخر مرة كانت من سنتين انا مرعوبة من انه يكون عنده ايدز او زهرى واتعدى منه اعمل ايه قلت له يحلل قال لى كل شوية بيتبرع بدمه واكيدبيحللوا الدم ده عند التبرع يعنى لو فيه حاجة كانوا قالوا له بس طبعا انا مش مقتنعة بكدا وخايفة ع نفسى منه اووووى اعرف ازاى لو عنده ايدز ام لا

إجابات الأطباء على السؤال

د. خليل عزام
جراحة عامة
الامر ليس معقد لهذه الدرجة فمن حقك الطلب منه عمل كافة التحاليل اللازمة للتحقق من ذلك , رافقيه الى الطبيب من اجل عمل هذه التحاليل حتى تبددي الشك باليقين , و دعي العواطف جانبا.