انا اعاني من الانتصاب اللاارادي الى سنوات وهو لساعات طويله في بدايه ال

icon 13 أبريل 2014
انا اعاني من الانتصاب اللاارادي منذ 7 الى10 سنوات وهو لساعات طويله في بدايه الصباح بشكل يومي مما يسبب الالم واحراج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ابتعد عن المثيرات والمهيجات الجنسيه هذا ليس بحاله مرضيه.. ستزول كل هذه العلامات بعد الزواج......

تعليقات الزائرين

Z Z

لو مثلا حصل بيني و بين اي بنت لمس حتي لو بخطأ القضيب لازم ينتصب و ممكن كمان ينزل مني بسيط انا موضوع ده بيشكلي احراج لان البنات دول بيكونوا ساعات من زمايلي او زي اخواتي و ساعات مثلا برضه بينتصب من اقل كلام ممكن يتقال في حاجه ليها علاقه بالجنس زي مسك الايد او الحضن و الحاجات ده عاديه عايز حل بالله عليكوا

icon 31 أغسطس 2021