عايزة حاجه لترطيب الجلد الجاف وتشققات القدمين وكمان حاجه لنمو الاظافر لان نموها بطئ جدا وشكرا

icon 23 يوليو 2015
عايزة حاجه لترطيب الجلد الجاف وتشققات القدمين وكمان حاجه لنمو الاظافر لان نموها بطئ جدا وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدمي حبة زنك 50 ملغ يوميا بعد الفطار وحبة كالسيوم مع فيتامين دال 600 كل مساء هذا لنمو الأظافر اما تشققلت القدمين فهنالك مرهم خاص يستخدم صباحا ومساء ويجب لف القدمين بالنيلون بعد وضع المرهم عليهما