اللحميه الانفيه ورشح خلف طبله الاذن

icon 20 نوفمبر 2022
الدكتور قال بنتى محتاجه تشيل اللحميه علشان متضخمه هى عندها ٤ سنوات وشهرين وفى رشح خلف طبله الأذن وروحنا لطبيبين الأول أعطى علاج مضادات حيويه كيورام و ماكزيلون ودوا للحساسية والتانى كتب كورتيزون بيديكورت لمده ٩ ايام وماكزيلون وموكوسول بيدى لسه ماخدناش اى علاج منهم ومش عارفه ايه الصح

إجابات الأطباء على السؤال

د. ابراهيم سامي ابراهيم ندا
الأنف والاذن والحنجرة
لابد من عملية لاستئصال اللحمية. مع تركيبانابيب بالاذن اذا كان الارتشاح شديدا. بعد عمل ضغط سمع