هل انا حامل في توام ام في طفل واحد

icon 15 نوفمبر 2022
عملت سونار وظهر كيسين مختلفين في الحجم وواحد فيه نبض والثاني لا يوجد نبض من خلال الصورة هل انا حامل في توام ام في طفل واحد علما اخذت السونار في الاسبوع الخامس

الملفات المرفقة:

894856fa-b8ff-4f6a-a8ca-6969d1c006b5

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عمار
نسائية وتوليد
الوقت مبكر جدا واعيدي السونار بعد اسبوعين

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا ف الاسبوع السادس و3 ايام عملت سونار مهبلي ظهر الكيس بس مفيش نبض والدكتور قالي بعد اسبوعين نتابع تاني هل الامور طبيعيه ولا ؟؟ وهل صورة السونار ظاهر فيها كيس ولا كيسين ؟؟

icon 2 أبريل 2023