عملت تلقيح صناعى من اسبوع هل ممكن يظهر الحمل بعد اسبوع بالسونار المهبلى ومتى تنزل الجورة بعد التلقيح هل ممكن تتاخر ويكون مفيش حمل

icon 10 يوليو 2016
عملت تلقيح صناعى من اسبوع هل ممكن يظهر الحمل بعد اسبوع بالسونار المهبلى ومتى تنزل الجورة بعد التلقيح هل ممكن تتاخر ويكون مفيش حمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة زهراء عبدالفتاح محمد
طب عام
لن يظهر بالسونار المهبلي ... اول طريقة للكشف عن الحمل هو عمل تحليل حمل كمي بعد مرور 14 ل 16 يوم بعد التلقيح

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ومتى يظهر كيس الحمل بعد عملية التلقيح الصناعي

icon 12 نوفمبر 2022