اعاني من كثره تبول مع حرقه

icon 28 أغسطس 2022
عملت تحليل بول ظهر فيه نسبه صديد بسيطه مزرعه بول طلعت نظيفه و عملت اشاعه و ذهبت للطبيب كتب الي هذا العلاج و اسبعد ان تكون المشكله بسبب الصديد لان النسبه بسيطه اخدت العلاج لمده اسبوعين و تحسنت اول لما تركت الدواء رجعت نفس الاعراض هل ممكن ان يكون كيس المبيض مسبب هذه الاعراض ؟

الملفات المرفقة:

19348B86-623A-46F0-9F5C-F99175E80944 3F7B3C0A-AE59-427F-88C9-604C507253B5

إجابات الأطباء على السؤال

السلام عليكم قد يكون ال الأعراض نتيجة آه تكيس المبيض ما نئدرش نستبعدها دا كلام مزبوط نقدر نشخصها عن طريق السونار المهبلي الأفضل من سونار البطن والحوض و أو إن إحنا نعمل رنين على منطئة الحوض لو المشكلة مزمنة وي الحلول البسيطة مش ئادرة توفر النتائج المرضية

* أقترح على حضرتك ان انت تعمليه ايه سونار مهبلي يوضح يبص على المبيضين وعلى القناتين ويشوف هل في مشاكل من الناحية الجهاز التناسلي هل في مشاكل محتاجة تتعالج أو هي مجرد التهابات مجرى بول وقد يكون محتاجين مزرعة أقوى من كده أو نعيد التحليل تاني ف دا يتوقف على نتيجة السونار المهبلي أو الرنين دا أو دا دا متاح ودا متاح هو يفضل السونار المهبلي لأن هو أقل تكلفة وانشاء الله يدينا النتيجة المرضية شكراً

د. محمود رضا ابوعلي
طب عام

السلام عليكم قد يكون ال الأعراض نتيجة آه تكيس المبيض ما نئدرش نستبعدها دا كلام مزبوط نقدر نشخصها عن طريق السونار المهبلي الأفضل من سونار البطن والحوض و أو إن إحنا نعمل رنين على منطئة الحوض لو المشكلة مزمنة وي الحلول البسيطة مش ئادرة توفر النتائج المرضية

* أقترح على حضرتك ان انت تعمليه ايه سونار مهبلي يوضح يبص على المبيضين وعلى القناتين ويشوف هل في مشاكل من الناحية الجهاز التناسلي هل في مشاكل محتاجة تتعالج أو هي مجرد التهابات مجرى بول وقد يكون محتاجين مزرعة أقوى من كده أو نعيد التحليل تاني ف دا يتوقف على نتيجة السونار المهبلي أو الرنين دا أو دا دا متاح ودا متاح هو يفضل السونار المهبلي لأن هو أقل تكلفة وانشاء الله يدينا النتيجة المرضية شكراً

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
لا استبعد ان يكون كيس المبيض هو السبب اعيدي تحليل البول