استفسار بخصوص حمل فى اوله ويظهر كيس صغير جدا بالرحم

icon 4 سبتمبر 2022
عمرى ٣٥ سنه اخر دوره كانت يوم ٨/١ وعرفت انى حامل بالاسابيع الاولى وعملت دبلر حمل عالبطن بس الدكتور فالاول قالى الرحم فاضى وبعد كده قال أن كيس الحمل صغير جدا جدا علما بان تحليل الحمل العددى تضاعف بعد ٤٨ ساعه فماذا يعنى صغر كيس الجنين وظهوره كنقطه صغيره فالفحص هل كده فيه مشكله فالحمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زهير الكيالي
نسائية وتوليد
ان اخر دوره في ١-٨ الوقت غير مناسب للسونار بدري انتظري خمسه بوم او اكثر و اعيدي السونار
د. رعد الطاهات الطاهات
طبيب امتياز
يجب متابعة الحالة مع طبيب النسائية و التوليد و اعادة السونار في وقت لاحق، صغر كيس الحمل في الاسابيع الاولى طبيعي