يوم ثلاثين من الدورة ونزول افرازات بيضاء وشفافة

icon 17 فبراير 2023
انا دورتي ٢٨ يوم واليوم ٣٠ من الدورة ما فيش اي دورة فقط نزول افرازات بيضاء وشفافة عملت يوم ٣٠ تحليل الحمل المنزلي وطلع سلبي . مع وجود الم بسيط في الظهر والبطن

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عمار
نسائية وتوليد
انتظري يومين وان لم تنزل اختبار حمل بالدم

تعليقات الزائرين

ايه عباس ايه عباس

اخر بريود عندي كان يوم 10 مارس علما بأنها بتيجي كل 21 يوم ظبط اتاخرت عنى اربع ايام عملت تحليل دم بعد معادها بيوم طلع سلبي و عملت تحليل بول النهارده سلبي برضه في افرزات بيضاء و مغص بيجي كل فتره و يمشي لما بعمل جهد شويه الافرازات من غير ريحه و كانت سايله و في قطع بيضا زى فتافيت مناديل كده ارجو الافادة و لكم جزيل الشكر

icon 5 أبريل 2023
ضحى العزاوي ضحى العزاوي

السلام عليكم.تأخرت الدورة الشهرية عن موعدها تسع ايام وقبل موعدها باربع ايام كانت عندي اوجاع في بطني وفي يوم موعدها زاد الوجع مع نزول مادة مخاطية بيضاء بداخلها خيط دم وبعد يوم نزل سائل وردي لمدة يومين لمرة واحدة باليوم وفي اليوم الثالث من موعدها نزل افرازات بنية غامق ايضا مرة واحدة باليوم وعملت فحص حمل بالدم كانت النتيجة سلبي قلت انتظر لكن بدت عندي افرازات لزجة شفافة ع طول اليوم استمرت يومين وبعدها نزلت افرازات كأنها ماء خفيفة جدا مع وجود الم اسفل البطن والظهر مع العلم عملت اختبار حمل بالدم يوم9

icon 29 مايو 2023