تاخر الحمل بعد وفاة اول بيبي ٤ اشهر بدون رضاعه

icon 8 أغسطس 2023
دكتور انا حملت اول حمل ليا بعد سنه وشهرين بدون مانع وكل فحوصاتي سليمة وزوجي كمان وقدر الله والبيبي اتوفي بعد الولادة وحاليا الي ٤ أشهر بعد الأربعين مفيش حمل اية ممكن يكون المانع .وهل ممكن اتأخر مثل اول حمل .واية الاجرات ال اعملها سني ٢٣ وزوجي ٣٣

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عمار
نسائية وتوليد
٤شهور ليست فترة طويلة وتحري ايام الخصوبة للجماع كل يومين او يوم بعد يوم وقتها ..لا اكثر حتي يحدث الحمل