الشهر اللي فات اخدت تنشيط كلوميد حبتين لمده ايام وفي اليوم ال اخدت حقن

icon 3 مارس 2014
الشهر اللي فات اخدت تنشيط كلوميد حبتين لمده 5 ايام وفي اليوم ال 11 اخدت حقنه ميريونال واليوم ال14 اخدت ابره بريجنيل وكانت البويضه 21 قبل التفجير ولكن نزلت الدوره بعد وقف الدوفاستون ب 3 ايام مع العلم انى عملت اشعه صبغه سليمه الحمد لله ولكن مشكلتى في التكييسات عندى تكيسات وزياده في الشعر بى اماكن مختلفه وانا طولى 160 ووزنى 64 وزوجي تحليله سليم , وانجبت مرتين , لكن طفلي الثاي مات بسبب الولادة المبكرة ولم يحصل بعدها حمل , ما السبب ؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
حجم البويض ممتاز و في حالتك يفضل اعاده محاوله التنشيط لانها افضل وسيله لتأكد من التبويض بوجود التكيسس