هل متلازمة داون مرض وراثي

icon 26 أبريل 2021
السلام عليكم اخت خطيبي تعاني من متلازمة داون فهل هناك احتمال ان اولادي بالمستقبل يصابو بهذا المرض؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. نتيلة فايد
نسائية وتوليد
لا طبعا بإذن الله، داون مرض جيني و ليس وراثي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

حضرتك متجوزه من ٨ شهور ومحصلش حمل طلع عندي كيس ميه ع المبيض الشمال حجمه ٨س عملت عمليه جراحيه كيس ميه ع المبيض وشلته من حوالي ٤ شهور وقبل العمليه الدوره كانت تجي ٣ ايام وكانت منتظمه بعد العمليه بتجي قبل معادها مره ٣ ايام مره ٥ ايام مره اسبوع ليها الشهر ٤ ده وهي بتجي يوم واحد فقط وبتبتدي ب افرازات غامقه وتاني يوم بتبقى افرازات بنيه وخفيفه باالم اسفل الضهر وتقلصات وبتمشي ده بيدل ع ايه لو سمحتي؟ ويستحسن اعمل ايه؟

icon 26 أبريل 2021
زائر زائر

ابن عمة زوجي لديها طفل متلازمة داون ... خوات زوجي واخوانو سليمين هل ممكن ان انجب طفل متلازمة داون

icon 16 أكتوبر 2022