انا عامل تفتيت حصوه بالموجات التصادميه

icon 14 أغسطس 2021
واخذت علاج تستون و فلوباديكس و زيسروسين واثناء القذف لا يوجد قذف نهائي هل ده غلط لو استمريت بالجماع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عبدالرحمن محمد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
من ال فلوباديكس ويرجع القذف بمجرد توقف العلاج بعد اكتمال الجرعة المطلوبة

تعليقات الزائرين

احمد عصام احمد عصام

علاج اكلان في كرف القضيب من الامام في مجري البول من الامام واكلان في الخاتم

icon 26 أغسطس 2021
خ خ

عندى حصوات على الكليتين بعانى منها منذ ٥سنوات بتوجعلى جنابى باخدلهم(سيستون و رواتينكس و سيترافورت ) ينفع أفتتهم بليزر وأخلص علشان تعبت من الأدوية شكرا

icon 16 سبتمبر 2021