من اسبوعين بحس برائحة كريهة بتطلع من المهبل لما بدخل الحمام وايضا وقت الجماع وبتبقى محرجة انا حامل فى اسبوعين وحللت بول طلع خلايا بشرية كتيير الدكتور كتبلى اليوفامين 2 فى اليوم وباخد لبوس برونتوجيست200 مرة باليل لتثبيت الحمل ممكن البوس يضيع الرائحة وهل الرائحة دى تدل على حاجة ممكن تجهضنى ارجوكم جاوبونى انا قلقانة اوى

icon 23 يناير 2013
من اسبوعين بحس برائحة كريهة بتطلع من المهبل لما بدخل الحمام وايضا وقت الجماع وبتبقى محرجة انا حامل فى اسبوعين وحللت بول طلع خلايا بشرية كتيير الدكتور كتبلى اليوفامين 2 فى اليوم وباخد لبوس برونتوجيست200 مرة باليل لتثبيت الحمل ممكن البوس يضيع الرائحة وهل الرائحة دى تدل على حاجة ممكن تجهضنى ارجوكم جاوبونى انا قلقانة اوى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
هل عرضت نفسك على طبيب نسائي ؟ لفحصك نسائيا ومعرفة سبب الرائحة الكريهة لأن السبب يجب ان يكون التهاب ما وهذا ما يجب علاجه بعد التاكد من ذلك وهل يوجد افرازات وما شكلها
الدكتورة سوزان عثامنة
نسائية وتوليد
قد تكون هذه الافرازات نتيجه التهابات مهبليه بكتيريه او فطريه، انصحك بمراجعه طبيبك لفحصك واعطائك العلاج المناسب.