بيجينى احساس ان البول بينزل لواحده بعد التبول لدرجة انى بغسل العضو كذا مره خوفا عشان الصلاه ولايوجد حرقان واخدت دويين بس رجع تانى وقالو لى من قلة اخرج المنى ,,,, ولكم الشكر

icon 22 أبريل 2015
بيجينى احساس ان البول بينزل لواحده بعد التبول لدرجة انى بغسل العضو كذا مره خوفا عشان الصلاه ولايوجد حرقان واخدت دويين بس رجع تانى وقالو لى من قلة اخرج المنى ,,,, ولكم الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
انصحك ان تنسى الامر تماما ...ولا تفكر به ولا تعمل اي شيء الطهاره موجوده...